Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 323 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,83 g |
Tuky | 35,22 g |
Vláknina | 55,12 g |
Cholesterol | 398 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,02 g |
Sacharidy | 81,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka v perníkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxJo
Moje poznámka
Kližka v perníkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxJo
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 1 hodinou
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 2 hodinami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 2 hodinami
Tématické fráze:
pernikova omacka,
omáčky recepty,
kližka recepty,
kližka recept,
hovězí v perníkové omáčce,
recepty klizka,
omacka pernikova,
recepty omacky,
pernikova omáčka recept,
omáčka z perníku a povidel,
hovězí na perníkove omáčce,
hovezi klizka na houbach ve smetanove omacce,
v pernikove omacce
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
sádlo,
protlak rajčatový,
pivo černé,
perník strouhaný,
povidla švestková,
koření,
sůl,
pepř
Komentáře (10)