Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 323 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,83 g |
Tuky | 35,22 g |
Vláknina | 55,12 g |
Cholesterol | 398 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,02 g |
Sacharidy | 81,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka v perníkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxJo
Moje poznámka
Kližka v perníkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JxJo
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 47 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pernikova omacka,
omáčky recepty,
kližka recepty,
kližka recept,
hovězí v perníkové omáčce,
recepty klizka,
omacka pernikova,
recepty omacky,
pernikova omáčka recept,
omáčka z perníku a povidel,
hovězí na perníkove omáčce,
hovezi klizka na houbach ve smetanove omacce,
v pernikove omacce
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
sádlo,
protlak rajčatový,
pivo černé,
perník strouhaný,
povidla švestková,
koření,
sůl,
pepř
Komentáře (10)