Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 515 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,74 g |
| Tuky | 86,10 g |
| Vláknina | 17,44 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 106,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Moje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 4 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 24 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 31 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Tématické fráze:
linguine se slaninou,
testoviny s anglickou slaninou a parmazanemza,
těstoviny s parmazánem a anglickou slaninou,
anglicka slanina s rajcaty parmazanem,
citronové linguine,
linguine s parmazánem,
linguine se sýrem a rajčaty,
těstoviny s anglickou slaninou a parmazánem,
linguini se slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
těstoviny,
rajče cherry,
česnek,
šťáva citronová,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)