Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 472 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,48 g |
Tuky | 67,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 474 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety rozkrojíme podélně napůl, zakapeme citrónovou šťávou a lehce osolíme (nejlépe jen z jedné strany - uzená ryba je velmi slaná).
Krok 2: Cibuli nakrájíme nadrobno (vhodné je použít mixér a vytvořit jakousi hrubou "pastu") a potřeme s ní plátky masa.
Krok 3: Uzenou rybu rozdělíme na osm dílů, poklademe na pangase, posypeme zelenou bylinkou a vytvoříme roládky, které zpevníme pomocí párátek.
Krok 4: Roládky umístíme nastojato do máslem vymazané zapékací misky, obložíme kousky citrónu, poklademe plátečky másla a pečeme v troubě rozpálené na 250°C asi 15 minut.
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládky z pangase s uzenou rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lg9v
Moje poznámka
Roládky z pangase s uzenou rybou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lg9v
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 1 hodinou
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 6 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 30 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 1 hodinou
Rybízový sirup
jamda před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 3 hodinami
Bublanina
kamila.silhanova před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
recepty na pangase,
uzení ryb,
recepty na rybu,
recepty na uzení ryb,
recept na matesy z ryb,
recepty s pangase,
uzení ryb recepty,
pangas recepty,
recepty z ryb pangas,
recept na rybu,
pangase,
konzervace uzenych ryb,
recepty s rybami,
uzení ryb recept,
uzené matesy,
jak uvařit rybu,
recept z pangase,
zaváření uzených ryb
Suroviny:
pangasius,
cibule,
ryba uzená,
sůl,
citron,
máslo,
petrželka
Komentáře (13)
Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si.
P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace