Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 106 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,30 g |
Tuky | 37,40 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 235,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Moje poznámka
Špaldové kváskové žemle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9RV
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 2 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 9 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 10 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 53 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
špaldove housky,
kváskové kaiserky,
kváskové krekry,
kvaskove spaldove bulky,
kvaskove bagety spaldove,
špaldová mouka recepty,
špaldová mouka kvásek,
kváskové bagetky,
špaldové kváskové housky,
spaldova mouka do kvasku,
housy ze špaldové mouky,
kvaskove zemlicky,
špaldové housky z kvásku,
špaldové kváskové rohlíky,
kváskové špaldové večky,
recepty na kvaskove spaldove bagety,
žemle ze špaldové mouky,
slané pečivo ze špaldovy mouky,
špaldové kváskové,
kvaskove zmle
Suroviny:
kvásek,
mouka špaldová celozrnná,
voda,
mouka chlebová,
mouka špaldová celozrnná,
sůl,
olej,
voda,
semínka lněná
Komentáře (9)
nezkoušel jste někdo v receptu použít použít pouze špaldovou celozrnou mouku?
Šlo by to?
Díky za info, H.