Suroviny
Porce: velikost zvolíme podle počtu potřebných porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 788 kJ / 2 817 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,60 g | 
| Tuky | 65,71 g | 
| Vláknina | 43,35 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 3,08 g | 
| Sůl | 7,58 g | 
| Sacharidy | 479,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve připravíme náplň - několikrát oprané fazole uvaříme v osolené vodě doměkka (vaříme stejně jako rýži). Ještě teplé dáme do mixéru a spolu s ostatním rozmixujeme. Vzniklou hmotu necháme zcela vychladnout
	Krok 2: Smícháme obě mouky, cukr a sůl v misce, doprostřed dáme kaši, zalijeme teplou vodou a promícháme. Přendáme směs na vál nebo podložku a vypracujeme ručně hladké, nelepivé těsto. V mikrotenu necháme odpočinout 30 minut při pokojové teplotě.
	Krok 3: Zatím z hmoty vytvoříme kuličky podle zvoleného počtu a velikosti. Z odpočinutého těsta uděláme váleček, odkrajujeme kousky a obalujeme kuličky. Důkladně utěsníme, aby se do náplně nedostal při smažení olej, můžeme obalit v sezamu. Hotové koule smažíme ve velké vrstvě oleje tak, aby byly zcela potopené. Osmažené koule dáme odsát na papírové utěrky a obalíme ve vanilkovém cukru.
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vietnamské sladké koule Bánh Rán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GV77
Moje poznámka
					
				
Vietnamské sladké koule Bánh Rán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GV77
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bánh rán, 
						
						
							vietnamske sladkosti, 
						
						
							banh ran recept, 
						
						
							vietnamský dezert, 
						
						
							vietnamské potraviny, 
						
						
							vietnamské dezerty, 
						
						
							sezamove koule, 
						
						
							báhn rán, 
						
						
							vietnamske recepty, 
						
						
							bánh rán recepty, 
						
						
							vietnamske sladke kulicky, 
						
						
							bahn ran recept, 
						
						
							báhn ran recepty, 
						
						
							vietnamské sezamové koule, 
						
						
							vietnamské recepty sladkosti, 
						
						
							vietnamské smažené těsto, 
						
						
							dědečkovy sladké, 
						
						
							recept sezamove koule, 
						
						
							vietnamské sezamove koule recept, 
						
						
							vietnamsky desert
						
					
						Suroviny:
						
							mouka, 
						
						
							mouka rýžová, 
						
						
							kaše bramborová instantní, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							fazole mungo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							olej, 
						
						
							kokos strouhaný, 
						
						
							semínka sezamová
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (5)