Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 301 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,70 g |
Tuky | 121,80 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Zakapeme sugem nebo kečupem, posypeme sýrem a dáme upéct - zpočátku pečeme zakryté.
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wrN
Moje poznámka
Zapečená domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wrN
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 9 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vinná klobása,
zapečené vinné klobásy,
jak upéct vinnou klobásu,
zapekana vinna klobasa,
vinná zapečená klobása recept,
jak udělat vinnou klobásu,
recept zapecena vinna klobasa,
vinna klobasa s rajcaty,
jak upéct vinné klobásy,
jak udelat vinou klobasu,
jak upéct bílou klobásu,
zapékané vinné klobásy,
jak upect vinou klobasu,
vinná klobása zapečená,
zapečené klobásy,
recept na vinnou klobásu,
jak udelat vinnou klobásou,
zapečéná vinná klobása recept,
jak upéct vinnou klobásu v troubě,
co udělat z vinné klobásy
Suroviny:
plecko vepřové,
klobása vinná,
pórek,
žampióny,
omáčka rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
sýr strouhaný
Komentáře (6)
Poznamky jsem si skutecne nevsiml, omlouvam se. A ta koupena? Neziji v Cesku, ale vinna kolobasa je bohuzel pouze ceska specialita, dokonce se nedela pry ani v Nemecku, ani v Rakousku. A to je opravdu smula, kdykoliv jsem prujel do Prahy, daval jsem si jen vinne klobasy.
Recept kompletní je, stačí pozorněji číst....ne?!