Zdivočelý květák
Zdivočelý květák, připravený podle tohoto receptu, potěší zejména příznivce pikantních chutí. Restovaný květák na cibuli a česneku, dochucený zázvorem a kari kořením a zalitý vejcem se sójovou omáčkou nabízí opravdu netradiční chuťový zážitek.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,89 g |
Tuky | 15,61 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdivočelý květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9KE
Moje poznámka
Zdivočelý květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9KE
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 5 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná banánová bábovka
Borinka před 28 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 52 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 2 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 6 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 14 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 14 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
top recepty květák,
zdivočelý květák s bramborem,
kvetak top recepty,
recepty z květáku,
recepty kvetak,
květák s chili,
úhoř pečený recept,
zdivičelý květák,
receptykvěták,
top recept na květák,
ako urobit kvetak
Suroviny:
květák,
cibule,
česnek,
vejce,
koření kari,
zázvor sušený,
omáčka sojová,
sýr strouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (3)
idem si ho urobiť
každý len smaží a smaží .... ale toto je niečo pre mňa
teším sa