Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 108,03 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 62,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Moje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Nejnovější recepty
Frgál se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno 4. 10. 2025 08:06:41
Himalájské řezy
Přidáno 3. 10. 2025 21:56:24
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové muffiny
Anninkakuchar před 21 minutami
Chilli con carne
poirotka před 26 minutami
Drobenková buchta - rychlá
kahus308 před 39 minutami
Svíčková na smetaně
Gretik před 1 hodinou
Šopský salát
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Krkovice na zelí
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Plněné slané košíčky
Kaill před 1 hodinou
Kuličkový řez Hungary
Fitulka před 2 hodinami
Peříčkové houstičky - kaiserky
Fitulka před 3 hodinami
Vepřová panenka na houbách
KateSam87 před 4 hodinami
Tématické fráze:
plicky ze srnciho,
recepty plíčky na smetaně,
pličky z králíka,
plíčky na smetaně recept,
plicky,
srnci plicka na smetaně,
plíčky na smetaně,
plíčky na smetaně králíka,
plíčka z králíka,
pajšl z kůzlete na smetaně recept,
houba plicka,
pajsl z kuzlete,
kuřecí zaludky nakyselo,
plíčka z králíka na smetaně,
houby pličky,
houby ala plička,
srnčí plíčky na smetaně,
houbové plíčky na smetaně,
srnci plíčky
Suroviny:
plíce vepřové,
cibule,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (11)
S tou hrubozrnnkou to byla taková menší změna od obyčejné klasiky
Pajšl nám také chutná usmažený v trojobalu,nebo v sýrovém těstíčku
https://www.toprecepty.cz/recept/33341-plicky-mari...
Jj, správně jste to napsala...