Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 108,03 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 62,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Moje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 37 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 3 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 6 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 6 hodinami
Tématické fráze:
plicky ze srnciho,
recepty plíčky na smetaně,
pličky z králíka,
plíčky na smetaně recept,
plicky,
srnci plicka na smetaně,
plíčky na smetaně,
plíčky na smetaně králíka,
plíčka z králíka,
pajšl z kůzlete na smetaně recept,
houba plicka,
pajsl z kuzlete,
kuřecí zaludky nakyselo,
plíčka z králíka na smetaně,
houby pličky,
houby ala plička,
srnčí plíčky na smetaně,
houbové plíčky na smetaně,
srnci plíčky
Suroviny:
plíce vepřové,
cibule,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (11)
S tou hrubozrnnkou to byla taková menší změna od obyčejné klasiky
Pajšl nám také chutná usmažený v trojobalu,nebo v sýrovém těstíčku
https://www.toprecepty.cz/recept/33341-plicky-mari...
Jj, správně jste to napsala...