Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 108,03 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 62,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Moje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 14 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 7 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 7 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 7 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 10 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 11 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 12 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 12 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 14 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 14 hodinami
Tématické fráze:
plicky ze srnciho,
recepty plíčky na smetaně,
pličky z králíka,
plíčky na smetaně recept,
plicky,
srnci plicka na smetaně,
plíčky na smetaně,
plíčky na smetaně králíka,
plíčka z králíka,
pajšl z kůzlete na smetaně recept,
houba plicka,
pajsl z kuzlete,
kuřecí zaludky nakyselo,
plíčka z králíka na smetaně,
houby pličky,
houby ala plička,
srnčí plíčky na smetaně,
houbové plíčky na smetaně,
srnci plíčky
Suroviny:
plíce vepřové,
cibule,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (10)
S tou hrubozrnnkou to byla taková menší změna od obyčejné klasiky
Pajšl nám také chutná usmažený v trojobalu,nebo v sýrovém těstíčku
https://www.toprecepty.cz/recept/33341-plicky-mari...
Jj, správně jste to napsala...