Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,04 g |
Sůl | 150,00 g |
Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Podáváme jako kyselé okurky.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Moje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 1 hodinou
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 5 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 1 hodinou
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 5 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 20 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 21 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 21 hodinami
Tématické fráze:
nálev na cibulky,
cibule perlovka,
sladkokysela cibule,
zavarene cibulky,
jak zavarit cibulky,
jak zavařit malé cibulky,
cibule v nalevu,
zavařované cibulky,
jak zavarit cibulku,
lák na cibulky,
zavařovaná cibulka,
jak oloupat malé cibulky,
cibule množilka,
cibulky v nálevu,
recept na lak na cibulky,
loupání malých cibulek,
nálev na cibuli,
nalev na cibulku,
jak oloupat cibulku,
jak oloupat malou cibuli
Suroviny:
cibule,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
bobkový list,
hořčice,
koření nové koření
Komentáře (26)
Perlovka je perlovka (zcela stejně se nahradit nedá), ale tahle cibule je také výborná - věřím, že někdo zkusí
hosta: tečky jsme na cibuli nikdy neměli, tak si to neumím představit.
tejaja: řekla bych, že ta drobná cibulka je na chuť jemnější. Ale tahle větší, jako příloha, taky výborná. Nedělali jsme to snad pět let, znovu až letos. A jediná sklínka (7 dl), která z těch zavařovaných nechytla, zmizela hned po otevření
K receptu nejsou žádné komentáře.