Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 752 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,61 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 162,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát s koprem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVkG
Moje poznámka
Okurkový salát s koprem a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVkG
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
přezrálé okurky,
okurkový salát s koprem,
okurkový salát s cibulí,
okurky s cibulí a koprem,
recept na salát s koprem,
přezráté okurky recept,
okurky strouhane s koprem,
odlezeni okurky,
bramborový salát s koprem a octem,
okurkovy salat skoprem,
recepty z přezrálých okurek,
bramborový salát s koprem a okurkou,
salat z okurky s cibuli,
lehky okurkový salat do sklenic,
salát z okurek s koprem s octem,
přezrálé okurky recept,
okurkový salát s cibulkou,
okurkovy salát s koprem a cervenou cibulí
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule červená,
cibule bílá,
kopr čerstvý,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
feferonka,
vločky chilli
Komentáře (5)
Evidentně máte rád "šťovík"
No, u nás se okurkový salát dělá až těsně před jídlem, že aby okurky nezměkly a nebyly jako "hadra"