Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,88 g |
Tuky | 162,03 g |
Vláknina | 51,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem).
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Moje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 4 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 26 minutami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 4 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 5 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 5 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 6 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 7 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš z krku,
guláš z hovězího krku,
hovezi krk gulas,
hovezí guláš recept,
hovězí krk recepty,
hovězí guláš,
hovězí gulas na pivu,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty guláš,
hovězí krk na guláš,
hovezi gulas na pive,
hovězí krk,
hovezi krk na pive,
guláš s hovězího krku,
gulaš z krku,
recept na hovězí guláš,
hovězí guláš recepty,
hovezi gulaš s krku,
gulase z hoveziho krku,
recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
olej,
pivo světlé,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chléb
Komentáře (20)
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá