Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
Postup přípravy
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.
Zveřejněno 26. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Moje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 16 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 16 minutami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 7 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 10 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 11 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 12 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 13 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 13 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 15 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recepty,
okoun v trojbale,
okoun nilský recept,
okoun nilský v trojobalu,
rizecky z okouna,
okoun nilský,
morsky okoun smazeny,
okoun recept,
file z nilského okouna,
nilsky okoun,
příprava nilského okouna v trojobalu,
okun nilsky smaženy,
okoun jako řízek,
okoun nilský-smažený,
okoun nilský v v trojobalu,
okoun recepty,
priprava okouna,
sumeček nilský recepty,
smažený candát v bylinkové strouhance,
trojobal s uzenou paprikou
Suroviny:
okoun nilský,
sůl mořská,
citron,
olej olivový,
petrželka,
mouka hladká,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)