Postup přípravy
Krok 1: Vinnou klobásu stočíme do "klubíčka", sepneme párátkem nebo špejlí, aby se nerozmotala, obalíme v mouce, do které můžeme přidat koření podle chuti - grilovací, papriku atd.
Krok 2: Dáme na vymazaný pekáček a pečeme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOY1
Moje poznámka
Zapečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOY1
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 minutami
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vinná klobása,
vinná klobása zapečená,
vinná klobása,
zapečené vinné klobásy,
vinná klobása recepty,
vina klobasa zapečená,
pečená vinná klobása,
vinná klobása recept,
jak se dělá vinná klobása,
zapečená vinná klobása s bramborem,
zapecena klobasa,
recepty vinna klobasa,
recept vinná klobása,
recepty na vinnou klobásu,
vinná klobása zapečená s brambory,
zapékaná vinná klobása,
vina klobasa,
zapecene klobasy,
zapečena vina klobasa,
zapečená vinná klobása recept
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
olej,
koření grilovací
Komentáře (6)