Domácí vepřové hamburgery
Nejčastěji se hamburgery připravují z mletého hovězího masa. V tomto receptu je však použito maso vepřové. Na složení celého hamburgeru to však zásadně nemá vliv. Bulka, maso, plátek sýra, omáčka a zelenina. To je prostě základ.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 538 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,04 g |
Tuky | 21,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Moje poznámka
Domácí vepřové hamburgery
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xW5B
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 25 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 27 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 3 hodinami
Tématické fráze:
hamburger z mletého vepřového masa,
vepřový hamburger,
domácí hamburger z vepřového masa,
hamburger z veproveho masa,
veprove hamburger,
příprava masa na hamburger,
recept vepřový hamburger,
veprove hamburgry,
vepřové hamburgery,
vepřový hamburgr,
jak udělat mleté maso na hamburger,
příprava hamburgeru,
hamburgr z veproveho masa,
hamburger z vepřového,
jak udělat mleté maso na hamburgry,
vepřový hamburger recept,
maso na hamburger,
příprava masa na hamburgery,
domácí veprovy hamburger,
příprava hamburgrů
Suroviny:
bulka,
maso vepřové mleté,
salát hlávkový,
rajče,
okurka čerstvá,
sýr,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
omáčka chilli sladká,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (3)
Ovšem přál bych ti vidět řidiče na amerických truck stopech, když jsem si na hamburgra vzal příbor. Jak snad známo, Američani příborem jíst neumí, nůž do pravé ruky, vidličkou přidržet, uříznout sousto, vidličku do pravé, napíchnout a šup do pusy.
K receptu samotnému asi toto. Placku masa udělat tenčí uprostřed, jak se smrskne, střed se vyboulí. A když je uprostřed na začátku tenčí, je nakonec krásně stejně silná.