Postup přípravy
Krok 1: Vinnou klobásu stočíme do "klubíčka", sepneme párátkem nebo špejlí, aby se nerozmotala, obalíme v mouce, do které můžeme přidat koření podle chuti - grilovací, papriku atd.
Krok 2: Dáme na vymazaný pekáček a pečeme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOY1
Moje poznámka
Zapečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOY1
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 11 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 21 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 1 hodinou
Dýňový koláč
[email protected] před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 4 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 5 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 6 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 7 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vinná klobása,
vinná klobása zapečená,
vinná klobása,
zapečené vinné klobásy,
vinná klobása recepty,
vina klobasa zapečená,
pečená vinná klobása,
vinná klobása recept,
jak se dělá vinná klobása,
zapečená vinná klobása s bramborem,
zapecena klobasa,
recepty vinna klobasa,
recept vinná klobása,
recepty na vinnou klobásu,
vinná klobása zapečená s brambory,
zapékaná vinná klobása,
vina klobasa,
zapecene klobasy,
zapečena vina klobasa,
zapečená vinná klobása recept
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
olej,
koření grilovací
Komentáře (6)