Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,74 g |
Tuky | 27,22 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 787 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 286,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Převrácený jablečný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzKv
Moje poznámka
Převrácený jablečný koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzKv
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 12 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 4 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 5 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 7 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 8 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 8 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 8 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 9 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
převrácený koláč,
převrácený jablkový koláč,
francouzský převrácený koláč,
prevraceny kolac s jablky,
prevracene kolace,
prevraceny koláče,
kolac na panvi,
převrácený švestkový koláč,
jablečný koláč na pánvi,
jablkový převrácený koláč,
jablecny kolac z pánve,
francouzky jablečný koláč na panvi,
převrácený jablečný koláč s karamelem,
koláč z pánve,
převrácený jablečný francouzský koláč,
převrácený jablov koláč,
jablkový koláč převrácený,
prevraceny tvarohovy kolac,
převrácený dort,
prevracene jablka koláč
Suroviny:
máslo,
cukr krystal,
vejce,
rum,
mléko,
mouka,
sůl,
skořice,
cukr třtinový,
brusinky,
jablko,
šlehačka
Komentáře (3)
No, nerad se opakuji, pokud ale máte nádobu vhodnou k přípravě karamelu a k následnému pečení (Emile Henry, litina, Jenna Glas), pak lze oboje provést v jedné nádobě