Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,30 g |
Tuky | 38,75 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 10,63 g |
Sacharidy | 3,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kPV
Moje poznámka
Salát z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kPV
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 9 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 13 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 15 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 19 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 37 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
redkev vodnice,
vodnice recepty,
ředkev vodnice recepty,
recepty z vodnice,
řepa vodnice,
ředkev vodnice, recepty,
vodnice recept,
ředkev vodnice recept,
pečená vodnice,
vodnice,
recepty vodnice,
recept vodnice,
vodnice - recepty,
receoty vodnice,
recept na ředkev vodnici,
recept - vodnice,
recepty na vodnici,
recepty z ředkve vodnice,
salat z redkve vodnice,
příprava vodnice
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
šunka schwarzwaldská,
pažitka,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Syrová je jistě zdravější, ale napadá mi, že by z ní šlo udělat také zelíčko jako třeba z kedlubny.