Sulcotlačenka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
Tuky | 16,28 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Během stydnutí sulcotlačenky směs občas promícháme, aby se maso neusadilo dole a sulc nad ním. Krok 7: Po vychladnutí je možné lžící seškrábnout vystydlé sádlo, to vyhodit nebo použít do vaření.
Zveřejněno 18. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Moje poznámka
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zredukovat vepřový vývar,
řídký vývar na sulc,
utopenci bez uložení
Suroviny:
maso vepřové,
koleno vepřové,
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
česnek,
sůl,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (3)