Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,66 g |
Tuky | 181,24 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 11,03 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ppn
Moje poznámka
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ppn
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
kraliči hřbet,
roláda z králičího hřbetu,
kraliči hrbet recept,
recept králičí roláda,
králičí hřbet recepty,
králičí hřbet roláda,
recept na kraliči hřbet,
kraličí hrbety recept,
roláda z králičího masa,
králičí hřbety recepty,
roláda z králíka,
rolada s kralíčího masa,
recepty z králičího hřbetu,
bažantí roláda,
recepty králičí hřbet,
roláda ze hřbetu králíka,
hřbet z králika,
maso plnene shora ne jako roláda,
rolada z hrbetu,
recepty na králičí hřbet
Suroviny:
králík,
slanina anglická,
zázvor sušený,
cibule,
cibule,
uzenina,
sýr eidam,
žampiony sterilované,
vejce,
hrášek,
kapie
Komentáře (17)
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky.
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí