Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s masem a s houbami

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 999 kJ /
2 868 kcal
Bílkoviny88,38 g
Tuky92,67 g
Vláknina17,90 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy413,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži uvaříme. Na rozškvařené slanině osmahneme nakrájenou cibuli, a očištěné houby, přidáme mleté maso nebo lančmít, posypeme pepřem a paprikou, maso trochu osolíme, a za častého míchání osmahneme. Krok 2: Podlijeme vývarem a asi 1/2 hodiny dusíme. Lančmít podlijeme jen velmi málo a také jen krátce dusíme. Krok 3: Pak vmícháme uvařenou rýži a podle chuti ještě přisolíme. Na talíři můžeme ještě posypat strouhaným sýrem a obložit dílky rajčete.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s masem a s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s masem a s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Rychlý oběd, nebo večeře. 😊

Dnes vařím k obědu. Posílám bodík za inspiraci.

Špagetko, bodík ti posílám.:yes: Sice jakoby obyčejný receptík, zato jsou v něm jenom samé dobroty.:-p

Tak další sice jakoby obyčejný, ale dobrý receptík :-p;-):yes:

Tématické fráze:
rýže recepty, kuřecí maso na houbách, recepty z rýže, rýže, kuřecí na houbách s rýží, kuřecí maso na houbách s rýží, ryzeto, recepty s rýží, recepty rýže, ryzeto z veproveho masa, zapečená rýže s kuřecím masem, rýže s kuřecím masem a omáčkou, jasmínová rýže s kuřecím masem, kureci ryzeto, rizoto s houbama, kuřecí maso s houbami, recepty ryzeto, rizoto s kuřecím masem a houbami, recepty kureci maso, jak uvařit ryzeto

Suroviny:
rýže, maso mleté, houby čerstvé, cibule, slanina, vývar, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu