Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 073 kJ / 2 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,90 g |
| Tuky | 126,19 g |
| Vláknina | 15,89 g |
| Cholesterol | 714 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,64 g |
| Sacharidy | 67,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící folie (sáčku), na omyté a na plátky cca 2,5 cm nakrájené nevařené brambory.
Krok 3: Pečeme na 220 stupňů cca 30 (u vepřového 45) minut, pak odstřihneme vršek a pečeme ještě 5 -10 minut.
Zveřejněno 27. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Živáňská z jednoho pytle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BG5n
Moje poznámka
Živáňská z jednoho pytle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BG5n
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 8 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
živáňská do pekáče,
živáňská pečeně do pekáče,
zivanska recepty,
živáňská,
živánská v pekáči,
recept živanska,
živáňská recept,
top recepty zivanska,
živáňská z jednoho hrnce,
živáňská v hrnci,
domácí živáňská,
živáňská z pekáče,
recepty živáňská,
pitle,
živáňská ve na folii,
živánská v pečícím sáčku,
živánská pečeně z pekáče,
našprtaný česnek,
hovězí pečeně z pečícího sáčku,
živáňská pečeně v pekáčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
klobása,
slanina anglická,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
česnek,
brambory,
hořčice kremžská,
olej,
sůl,
pepř,
koření,
vejce
Komentáře (9)