Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 580 kJ / 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,95 g |
| Tuky | 1,11 g |
| Vláknina | 18,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 18,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka od srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyxY
Moje poznámka
Polévka od srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyxY
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 6 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 minutou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 18 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 23 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 36 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z vepřového srdce,
polévka z hovězího srdce,
hovězí srdce polévka,
vývar ze srdce,
vepřové srdce polevka,
polévka vepřové srdce,
polevka,
recepty pro začátečníky,
hovězí srdce do polévky,
uzana polevka,
vývar z hovězího srdce,
polévka hovězí srdce,
srdce,
cous cous polévka,
polevka z mikrovlnky,
vepřové srdce v polévce,
hovezi srdce,
polevka s veproveho srdce,
recept na vepřové srdce,
polévka z hovězího srdíčka recept
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
cibulka lahůdková,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
pepř,
masox,
sůl,
šafrán,
česnek,
petrželka
Komentáře (6)
Já k srdíčku ještě přidávám morkovou kost,aby byl vývar silnější