Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,44 g |
| Tuky | 44,72 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 458 mg |
| Sodík | 709 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Moje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 8 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 13 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 59 minutami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 3 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 6 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušena hovězí kližka,
hovězí maso v papinaku,
hovězí kližka v papiňáku,
hovězí klizka dusena,
hovězí kližka recepty,
hovězí klizka,
jak dlouho vařit hovězí v papiňáku,
dusene hovezi,
kližka v papináku,
dušené hovězí v papiňáku,
hovězí karabáček,
dušená kližka,
hovězí kližka recept,
pomalu dušená hovězí kližka,
hovězí kližka vcelku v papiňáku,
hovězí karabáček recept,
prirodni hovezi,
hovězí karabáček recepty,
recepty z hovězí kližky,
pomalu dušená kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá