Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,44 g |
| Tuky | 44,72 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 458 mg |
| Sodík | 709 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Moje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 26 minutami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 44 minutami
Výborné lasagne
Ketynna před 2 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 2 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 3 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 5 hodinami
Tématické fráze:
dušena hovězí kližka,
hovězí maso v papinaku,
hovězí kližka v papiňáku,
hovězí klizka dusena,
hovězí kližka recepty,
hovězí klizka,
jak dlouho vařit hovězí v papiňáku,
dusene hovezi,
kližka v papináku,
dušené hovězí v papiňáku,
hovězí karabáček,
dušená kližka,
hovězí kližka recept,
pomalu dušená hovězí kližka,
hovězí kližka vcelku v papiňáku,
hovězí karabáček recept,
prirodni hovezi,
hovězí karabáček recepty,
recepty z hovězí kližky,
pomalu dušená kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá