Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 232 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 43,27 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 214,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Moje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
rychly oběd s rýží,
recepty z vařené rýže,
rychlý oběd z rýže,
rizoto z vařeneho masa,
rychlé vaření recepty,
rizoto z uvařené ryže,
rychlé recepty z rýže,
rizoto s vařeneho masa,
rychlá večeře z rýže,
obědy s rýží,
rychlý recept s rýží,
obědy z rýže,
rychlé recepty s rýží,
oběd z rýže,
zbyla varena ryze,
co s rýží která zbyla,
recepty s rýží,
hovězí rizoto,
jarni rizoto rychle,
oběd s ryzi
Suroviny:
rýže,
sýr gouda,
tuk,
cibule,
mrkev,
okurky sterilované,
hrášek sterilovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (4)