Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu rozřízneme, každou polovinu potřeme margarinem a posypeme bylinkami.
Krok 2: Bagetu pečme v rozpálené troubě pod grilem a horkým vzduchem asi 2 minuty. Správně připravená bageta je křupavá a voní po bylinkách. Podáváme horkou.
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Moje poznámka
Rozpečená bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mWBR
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 14 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
rozpecene bagetky,
rozpecena bagetka,
bageta v troubě,
tvrdá bageta,
rozpecena bageta s bylinkami,
rozpecena česneková bageta,
bilynky na bagetu,
jak na tvrdou bagetu,
rozpecena bageta s cesnekem,
tvrdou bagetu,
rozpečená bageta se sýrem,
rozpecena bagetka s česnekem,
co s tvrdou bagetou,
rozpecena begeta,
bageta s rozpecenym hermelínem,
rozpecene plněné bagety,
rozpečená bageta na grilu,
rozpecene bagety s česnekem,
co z tvrde bagety,
bagety v troube
Suroviny:
bageta,
bylinky,
margarín
Komentáře (2)
No, na pečivo k přímé spotřebě raději dávám čerstvé, SVĚŽÍ lupení...