Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,29 g |
Tuky | 196,66 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Moje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 3 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 3 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 4 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 4 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 4 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 5 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk bez kosti recepty,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty,
hovézí krk,
hovezi na zelenine,
hovězí krk bez kosti- recepty,
hovězí krk na zelenině,
hovězí recepty,
hovězí na pepři se zeleninou,
recept na hovezi krk,
co udelat z hoveziho krku,
recepty z hovězího krku,
hovězí kousky na zelenině,
hovězí krk na pepři,
jak udělat hovězí do měkka,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk top recepty,
hovězí se zeleninou,
co udělat hovězí v krku,
recept hovezi
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
celer,
mrkev,
pepř,
hořčice pikantní,
mouka hladká,
sádlo,
kost,
paprika sušená uzená,
bobkový list,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (15)
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob".
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin
mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma!
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že