Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,44 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Moje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 11 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 12 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dušena hovězí kližka,
hovězí maso v papinaku,
hovězí kližka v papiňáku,
hovězí klizka dusena,
hovězí kližka recepty,
hovězí klizka,
jak dlouho vařit hovězí v papiňáku,
dusene hovezi,
kližka v papináku,
dušené hovězí v papiňáku,
hovězí karabáček,
dušená kližka,
hovězí kližka recept,
pomalu dušená hovězí kližka,
hovězí kližka vcelku v papiňáku,
hovězí karabáček recept,
prirodni hovezi,
hovězí karabáček recepty,
recepty z hovězí kližky,
pomalu dušená kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá