Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,84 g |
Tuky | 190,68 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 309,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Moje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 22 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 21 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 39 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 50 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
fondant au chocolat,
fondánt recept,
moelleux au chocolat recept,
forma na fondant,
mail redrobin.com.au loc:cz,
fondant au chocolat recept,
formy na fondant,
čokoládový fondant,
pečený fondánt,
peceny fondan,
nugatovi cokokolac,
fondan au chocolat,
recept na fondán,
mail maggiesbeachhouse.com.au loc:cz,
svatební čokokoláče,
fondant,
recept na moelleux au chocolat,
pečený čokokoláč,
čokokoláč,
čokoládový fondant recept
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
čokoláda hořká,
voda,
máslo,
mouka
Komentáře (12)
Doporučuju fšem, bo to je fakt mňamka