Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,84 g |
Tuky | 190,68 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 309,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Moje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 41 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 45 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
fondant au chocolat,
fondánt recept,
moelleux au chocolat recept,
forma na fondant,
mail redrobin.com.au loc:cz,
fondant au chocolat recept,
formy na fondant,
čokoládový fondant,
pečený fondánt,
peceny fondan,
nugatovi cokokolac,
fondan au chocolat,
recept na fondán,
mail maggiesbeachhouse.com.au loc:cz,
svatební čokokoláče,
fondant,
recept na moelleux au chocolat,
pečený čokokoláč,
čokokoláč,
čokoládový fondant recept
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
čokoláda hořká,
voda,
máslo,
mouka
Komentáře (12)
Doporučuju fšem, bo to je fakt mňamka