Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 381 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,47 g |
| Tuky | 42,48 g |
| Vláknina | 7,15 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 59,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory nakrájíme na kostky a společně s hříbky bez nálevu dáme vařit. Dáme vodu asi prst nad brambory a přidáme koření. Se solí opatrně.
Krok 2: Než se brambory uvaří, uděláme na másle cibulovou jíšku a zalijeme ji studeným mlékem. Přidáme do polévky, rozdrobíme brynzu a vaříme asi 10 - 15 minut.
Krok 3: Uvařenou polévku dochutíme cukrem, případně trochou nálevu z hub a nakonec koprem. Vytáhneme koření a můžeme podávat.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová polévka s houbami a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qQx
Moje poznámka
Brynzová polévka s houbami a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qQx
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 17 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 43 minutami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 44 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 7 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
vaříme z brynzy,
brynzová polévka,
recepty z s brynzou,
recepty polévky,
brynzová polevka podle babicky
Suroviny:
brynza,
houby,
cibule,
brambory,
mléko,
máslo,
mouka hladká,
kmín celý,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
cukr,
kopr
Komentáře (12)