Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 6,43 g |
| Vláknina | 18,89 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,13 g |
Postup přípravy
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, ostatní na kostky. Krok 2: V hrnci na rozehřátém másle s olejem osmažíme do sklovita cibuli a česnek. Přidáme nakrájené suroviny, zalijeme litrem vývaru a uvaříme doměkka. Krok 3: Poté ponorným mixérem rozmixujeme, podle potřeby dochutíme a naředíme na námi požadovanou hustotu. Krok 4: V talíři ozdobíme kopečkem smetany a bylinkou.
Polévku můžeme podávat teplou i studenou.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Moje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka
Suroviny:
jablko,
řepa červená,
cibule,
česnek,
celer,
máslo,
olej,
vývar zeleninový,
pepř mletý,
smetana kysaná,
Komentáře (4)