Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 887 kJ / 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,26 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 39,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilky zapečené s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WvN
Moje poznámka
Lilky zapečené s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WvN
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek s rajčaty,
zapecene lilky,
lilek zapečený,
zapečené lilky s rajčaty,
lilek zapeceny s rajčaty,
zapečený lilek od babici,
zapečený lilek s mozzarelou babica,
lilek recepty,
lilky s rajčaty,
babicovy dobroty zapečený lilek,
lilek s rajčaty,
zapečené těstoviny s lilkem,
babicovy dobroty lilek na plechu,
zapékaná zelenina s rajčaty,
babica zapečená zelenina,
zapečený lilek s rajčaty a mozzarelou,
zapečené těstoviny s rajčaty a lilkem,
zapečený lilek babicovy dobroty,
zapečetěné lilky s rajčaty,
zapeceny lilkovy koláč s rajcaty
Suroviny:
lilek,
rajče,
česnek,
strouhanka,
petrželka,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (5)