Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
K benátskému karnevalu patří také různé dobroty a pochutiny. Pod názvem Fritoli di Carnevale se skrývají dozlatova usmažené koblížky z kynutého těsta, které jsou plné rozinek. Jejich chuť je opravdu zajímavá.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,99 g |
| Tuky | 58,78 g |
| Vláknina | 27,78 g |
| Cholesterol | 626 mg |
| Sodík | 665 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 456,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAzR
Moje poznámka
Fritole di Carnevale (Benátské koblihy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAzR
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 5 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 7 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 7 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 7 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 9 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 9 hodinami
Tématické fráze:
koblihy recept,
recept na malé koblihy,
recept na koblihy,
koblizky droždí rozinky,
male koblihy,
smazene sladke speciality
Suroviny:
voda,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
kůra citronová,
rum,
mouka hladká,
rozinky,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr písek
Komentáře (4)