Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 240 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 19,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 351,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Moje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
chléb s prefermentem,
chléb s prefermentem v receptech,
chleba s prefermentem,
grahamový chléb,
grahamovy chleba z trouby,
špaldový chléb recept,
chléb s otrubami do trouby,
grahamový chleba do trouby,
chleb s pate fermentee z celozrné mouky,
pita chleb grahamovy
Suroviny:
voda,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (8)
Vody je v těstě tak hodně proto, že díky ní pak déle vydrží měkký.
Dlouhým namočením a pak prokvašením mouka změkne a výsledný chleba je pružný a měkký, i když je téměř celý celozrnný