Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Ihned podáváme s pečivem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 28. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Moje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 7 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 48 sekundami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 2 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 4 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 4 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 4 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 6 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 7 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 8 hodinami
Tématické fráze:
volske oko,
volské oko recept,
jak udělat volské oko,
volské oko trochu jinak,
volská oka,
volský oko,
volsky oka,
jak na volské oko,
recept na volské oko,
volské oko se šunkou,
jak na volská oka,
jak udelat volska oka,
volská oka recept,
volské oko v mikrovlnce,
bramborová kaše a volské oko,
volske ok,
volske voko,
krouzky na volska oka,
vilska oka,
recepr na volská oka
Suroviny:
vejce,
sýr gouda,
šunka,
pažitka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)