Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Ihned podáváme s pečivem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 28. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Moje poznámka
Volské oko jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGlp
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 1 minutou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 2 hodinami
Tématické fráze:
volske oko,
volské oko recept,
jak udělat volské oko,
volské oko trochu jinak,
volská oka,
volský oko,
volsky oka,
jak na volské oko,
recept na volské oko,
volské oko se šunkou,
jak na volská oka,
jak udelat volska oka,
volská oka recept,
volské oko v mikrovlnce,
bramborová kaše a volské oko,
volske ok,
volske voko,
krouzky na volska oka,
vilska oka,
recepr na volská oka
Suroviny:
vejce,
sýr gouda,
šunka,
pažitka,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)