Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 475 kJ / 2 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,16 g |
| Tuky | 183,56 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 222,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnut. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenká půlkolečka (použila jsem fialovou), okurky na plátky nebo kostičky.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Zveřejněno 20. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
vídeňsky bramborovy salat,
bramborový salát se smetanou,
vídeňský salát,
bramborový salát vidensky,
vídenský teplý bramborový salát,
vídenský bramborový salát-recept,
bramborový salát se zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát se zakysanou smetanou,
bramborový salat ze smetanou,
teplý vídenský salát,
receptury studených pokrmů bramborový salát,
bramborový salát receptura,
vídeňský salát s okurkou,
bramborový salát s jogurtem a zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát recept,
vidensky bramborovy salat z zakysané smetany,
vídeňský bramborový salát s okurkou,
vídeňský salát doma videorecept,
bramborovy dalat se snetanou,
vídeňský salát se zakysanou smetanou
Suroviny:
brambory,
cibule,
okurky sterilované,
pažitka,
majonéza,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (11)
Změnil bych ale jeho název, protože Vídeňský salát se vždy podává teplý a tady to díky použitým ingrediencím nehrozí.
Salát bude výborný, žádný sucharda