Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 475 kJ / 2 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,16 g |
| Tuky | 183,56 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 222,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a necháme vychladnut. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na tenká půlkolečka (použila jsem fialovou), okurky na plátky nebo kostičky.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Majonézu dobře promícháme se zakysanou smetanou. Krok 2: Všechny suroviny spojíme dohromady, salát dochutíme solí a pepřem (a pokud je třeba, kapkou octa a cukru) a vmícháme nasekanou pažitku.
Zveřejněno 20. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Moje poznámka
Vídeňský bramborový salát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzpr
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 41 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 4 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 4 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
vídeňsky bramborovy salat,
bramborový salát se smetanou,
vídeňský salát,
bramborový salát vidensky,
vídenský teplý bramborový salát,
vídenský bramborový salát-recept,
bramborový salát se zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát se zakysanou smetanou,
bramborový salat ze smetanou,
teplý vídenský salát,
receptury studených pokrmů bramborový salát,
bramborový salát receptura,
vídeňský salát s okurkou,
bramborový salát s jogurtem a zakysanou smetanou,
vídeňský bramborový salát recept,
vidensky bramborovy salat z zakysané smetany,
vídeňský bramborový salát s okurkou,
vídeňský salát doma videorecept,
bramborovy dalat se snetanou,
vídeňský salát se zakysanou smetanou
Suroviny:
brambory,
cibule,
okurky sterilované,
pažitka,
majonéza,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (11)
Změnil bych ale jeho název, protože Vídeňský salát se vždy podává teplý a tady to díky použitým ingrediencím nehrozí.
Salát bude výborný, žádný sucharda