Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,88 g |
Tuky | 56,10 g |
Vláknina | 132,18 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 358,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, papriky a rajčata necháme ve větších kouscích. Žebírka nakrátíme na menší kousky (porce).
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, pak i česnek, přidáme papriky, rajčata, pasírovaná rajčata a feferonky a asi 10 minut dusíme.
Krok 3: Přidáme mletou papriku, kousky žebírek, vše osolíme, pokud je třeba, tak i podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 4: Vsypeme fazole, dolijeme horkou vodou tak, aby bylo vše ponořené a ještě asi 15 minut dusíme. Dosolíme, opepříme a podáváme s rýží.
Jídlo by mělo být pálivé.
Jídlo by mělo být pálivé.
Zveřejněno 3. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Moje poznámka
Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoDR
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 39 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
vařená jehněčí žebírka,
vařené bílé fazole
Suroviny:
žebra,
fazole bílé,
rajče,
paprika,
cibule,
pasírované rajčata,
česnek,
olej,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá
Komentáře (4)