Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 754 kJ / 3 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,41 g |
| Tuky | 127,81 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 2,37 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 3,04 g |
| Sacharidy | 480,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obližprst
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z817
Moje poznámka
Obližprst
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z817
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 37 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
buchta obližprst,
zákusek obližprst,
obližprst,
oblizprst recept,
smetanový obližprst,
obliz prst buchta,
buchta oližprst,
buchta obliz prst,
obližprst na plech,
obliz prst recept,
buchta olišprst,
nej recepty tuhý krém na buchty,
obližprst buchta,
koláč oblizprst,
nej recept obližprst,
recept buchta obližprst,
buchtami olizprst,
obližprt buchta s tvarohem,
recept na smetanový obližprst,
obliž prst
Suroviny:
cukr,
prášek do pečiva,
kakao,
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
olej,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
mléko,
žloutek,
máslo,
bílek,
cukr,
kakao
Komentáře (7)