Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s kynutým knedlíkem nebo těstovinami.
Zveřejněno 30. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qzn
Moje poznámka
Slepičí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qzn
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 37 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 41 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 4 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
recepty ze slepice,
recept na slepici,
slepičí omacka,
slepici perklet,
slepičí paprikáš,
paprikáš ze slepice,
slepici recept,
slepice v receptech,
recept slepici na paprice,
recept slepice,
slepice,recepty,
slepíčí omáčka recept,
pečené slepičí stehno,
recept na perkelt,
recept na uvařenou slepici,
slepici maso na paprice,
recepty slepice,
recept na slepici na paprice,
recept perkelt
Suroviny:
slepice,
bobkový list,
libeček,
koření nové koření,
olej olivový,
pórek,
paprika sušená sladká,
mouka rýžová,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (4)