Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s kynutým knedlíkem nebo těstovinami.
Zveřejněno 30. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qzn
Moje poznámka
Slepičí perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3qzn
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
recepty ze slepice,
recept na slepici,
slepičí omacka,
slepici perklet,
slepičí paprikáš,
paprikáš ze slepice,
slepici recept,
slepice v receptech,
recept slepici na paprice,
recept slepice,
slepice,recepty,
slepíčí omáčka recept,
pečené slepičí stehno,
recept na perkelt,
recept na uvařenou slepici,
slepici maso na paprice,
recepty slepice,
recept na slepici na paprice,
recept perkelt
Suroviny:
slepice,
bobkový list,
libeček,
koření nové koření,
olej olivový,
pórek,
paprika sušená sladká,
mouka rýžová,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (3)