Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 136,71 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Moje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 1 hodinou
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 16 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 17 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 17 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 18 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 19 hodinami
Suroviny:
batáty,
fenykl,
brambory,
koření sumah,
houby václavky,
cibule,
olej,
sůl,
fenyklová nať,
mascarpone,
žloutek,
vejce,
smetana kysaná
Komentáře (2)