Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 697 kJ / 3 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,05 g |
Tuky | 262,76 g |
Vláknina | 28,92 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 10,65 g |
Sůl | 26,25 g |
Sacharidy | 163,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na 1 PL sádla osmahneme cibuli, česnek a cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme červenou papriku. Na tento základ dáme zelí a chvilku dusíme.
Krok 2: Zapneme troubu na 190 °C. Zapékací mísu vymažeme druhou lžící sádla. Oloupeme brambory a nakrájíme na kolečka.
Krok 3: Do zapékací formy vysypeme podušené zelí. Zelí poklademe anglickou slaninou, na ni dáme vinnou klobásu a tu poklademe plátky brambor. Vše přelijeme zakysanou smetanou, do které jsme přidali sůl a pepř.
Krok 4: Dáme do vyhřáté trouby a pečeme 45-60 minut.
Zveřejněno 14. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása na zelí s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nlV
Moje poznámka
Vinná klobása na zelí s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nlV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása na zeli,
příprava vinné klobásy,
zapečená vinná klobása se zelím,
vinná klobása na smetane,
vinná klobása se zelím,
vinná klobása příprava,
vinná kl,
vinný klobásy na zelím,
vinné klobasy na zeli,
klobasa, zeli, zakysana smetana,
zapečená vinná klobása s bramborem,
brambory, vinná klobása s zelí,
zelí ,klobása i bramborák,
recepty na vinnou klobásu,
zapečená vinná klobása s bramborem a zakysanou smetanou,
vinné klobásy na smetaně,
vinnakl,
vinná klobása smetana,
vinná klobása ,brambory,zelí,
vinná klobása pečená na se zelím a na brambory
Suroviny:
klobása vinná,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
brambory,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pepř,
sůl,
cukr,
sádlo,
slanina anglická
Komentáře (1)