Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 198 kJ / 4 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 306,25 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 420,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Moje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 11 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 11 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 3 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 14 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 16 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 16 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 17 hodinami
Tématické fráze:
podvodnice recept,
podvodníci recept,
cukroví podvodníci,
cukroví podvodnice,
vánoční cukroví podvodnice,
staročeské cukroví,
podvodnice cukroví,
podvodníci cukroví,
vánoční cukroví podvodníci,
cukroví aninky,
podvodnické cukroví,
recept podvodníci,
vánoční cukroví aninky,
levne cukrovi,
podvodníci recept cukroví,
recept na podvodníky,
recept podvodnice,
americké koblížky,
recept na podvodnice,
aninky cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
máslo,
kvasnice,
šťáva citronová,
mletý anýz,
mléko,
cukr
Komentáře (30)
jenom dotaz - těsto se nechá vykynout nebo ne?
V bílku obalovat nemusíme (ale jde to dobře), pak všechny kroužky srovnáme na tác a přes sítko pocukrujeme.
amalia: je to dobré i po tom Tvým způsobu?