Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 649 kJ / 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,99 g |
| Tuky | 19,12 g |
| Vláknina | 35,80 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 8,27 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 66,35 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým, kynutým nebo bramborovým knedlíkem, gnocchi, špeclemi, chlebem.
Zveřejněno 28. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vq0W
Moje poznámka
Uzené se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vq0W
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 53 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzene se zelim,
uzeny se zelím,
moravské uzené se zelím,
uzene se zelim recept,
uzene na zeli,
uzené se zelím a bramborovými knedlíky,
uzené se zelím a knedlíkem,
uzený se zelí,
uzeny ze zelim,
uzené maso na zelí,
uzené v zeli,
sos na zelí,
sos k bramborovým knedlikum,
úzené s knedlíkem a zelím,
uzené se zelím a knedlík,
uzene ze zelim,
uzene maso se zelim,
uzené s domácím zelím,
uzený maso s bramborovým knedlíkem,
uzene bramborove knedliky a zelí
Suroviny:
rolka uzená,
cibule,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
zelí kysané,
maso uzené,
pepř mletý,
cukr krupice
Komentáře (5)