Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové placičky s uzeným masem a sýrem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 1

2

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 384 kJ /
809 kcal
Bílkoviny77,98 g
Tuky35,92 g
Vláknina9,13 g
Cholesterol 643 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,42 g
Sacharidy39,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrový květák nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Přidáme nastrouhaný starší rohlík, uzený sýr a česnek. Krok 2: Přidáme vejce, opepříme, osolíme dle slanosti sýru a uzeného masa, které do mísy přidáme na drobno pokrájené. Krok 3: Vše dobře promícháme a ze směsi tvoříme malé placičky, které smažíme v nepřilnavé pánvi s rozpáleným olejem u obou stran dozlatova. Krok 4: Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, zeleninovými saláty, dipy, tatarkou...

Zveřejněno 23. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOGl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOGl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Upekla jsem v remosce a bylo to moc dobré...

Kvestr: ....hlavní je se nevzdát:yes::-K

Rozpadají se,jako placičky nejdou usmažit...

Kvestr: ...dělám je i z brokolice a vždy bez problému, tak netuším, kde se stala chyba:-( ...navíc si myslím, že dvě vejce a 100 gramů sýru jako pojidlo by postačilo i na větší množství květáku ...jediný problém bych viděl v předčasném otáčení a nebo ve velikosti placiček??

hosta: ...ano, to je také řešení;-):-K

Tématické fráze:
květákové placičky, květákové placičky se sýrem, květákové placičky recept, květákové placky, recept z uzeného masa, recept na květakové placičky, květákové recepty, květákové placičky top recepty, recepty květákové placičky, květak se syrem jako placičky, recept na květákove placky, květákové placičky s masem, květákové placičky s uzeným masem, květákové placky s uzeným masem, recepty s uzeným masem, uzené maso recepty, recept placičky z kvetaku, květákové placičky recepty, celerové placičky s uzeným, květák obě placičky s uzeným masem

Suroviny:
květák, sýr uzený, maso uzené, česnek, vejce, květ muškátový, rohlík, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu