Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,28 g |
Tuky | 64,47 g |
Vláknina | 33,18 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 63,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Moje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno 8. 10. 2025 12:59:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
Roobass před 28 minutami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 42 minutami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 44 minutami
Kuřecí prsa ve smetanové kari omáčce
Pavel Janak před 1 hodinou
Brokolicová polévka s mrkví
JanaPav před 1 hodinou
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Pospis před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Slezské řízky
terkanaty před 3 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
emi.potesilova před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelny gulas s vepřovým masem,
eintopf maso se zelím,
dušení veprove maso recepty,
eintopf z vepřového masa,
zelný eintopf,
eintopf se zelim,
eintopf recept s masem,
eintopf maso se zelím,
ieintopf z veproveho,
šťáva k vepřovému masu recept,
segedín z raného zelí,
rané zelí s vepřovým masem,
eitopf vepřove a zelí,
široké nudle s vepřovým masem a zeleninou
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
koření grilovací,
protlak rajčatový,
zelí hlávkové,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (4)
....a co se týká přílohy, každý si dá co mu chutná