Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,28 g |
Tuky | 64,47 g |
Vláknina | 33,18 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 9,60 g |
Sacharidy | 63,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Moje poznámka
Zelný eintopf s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjXR
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 20 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 23 minutami
Africké kuře
Hypnos před 26 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 27 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 47 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 49 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 52 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelny gulas s vepřovým masem,
eintopf maso se zelím,
dušení veprove maso recepty,
eintopf z vepřového masa,
zelný eintopf,
eintopf se zelim,
eintopf recept s masem,
eintopf maso se zelím,
ieintopf z veproveho,
šťáva k vepřovému masu recept,
segedín z raného zelí,
rané zelí s vepřovým masem,
eitopf vepřove a zelí,
široké nudle s vepřovým masem a zeleninou
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
koření grilovací,
protlak rajčatový,
zelí hlávkové,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (3)
....a co se týká přílohy, každý si dá co mu chutná