Letní eintopf s krůtím masem

zizala Kuchařka: zizala

Drůbeží maso 6 názorů

Suroviny

kousek másla
1 cibule
300 g krůtího masa z prsou
lžíce hladké mouky
sůl
pepř
1 kg mladé mrkve
500 g brambor
150 g čerstvě vyloupaného mladého hrášku
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu rozpálíme máslo a na něm osmahneme nakrájenou cibuli do zlatova.

  2. Maso nakrájené na sousta osolíme a opepříme, každý kousek obalíme v mouce a zbytek oklepeme. Připravené maso vhodíme k cibuli a chvíli společně opékáme, aby se maso zatáhlo, cibule nesmí moc zhnědnout.

  3. Zalijeme troškou vody, přidáme brambory na kostky a kolečka mrkve, hladina tekutiny musí sahat jen asi do 3/4 ingrediencí v kastrolu.

  4. Uvedeme do varu, dosolíme a dusíme doměkka. Do hotového pokrmu dáme prohřát hrášek, už nevaříme. Doplníme trochou petrželky.

  5. Hodně hladovým strávníkům k tomu můžete nabídnout krajíc dobrého chleba.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Letní eintopf s krůtím masem

Tématické fráze: letní eintopf s kuřecím masem bezmasé recepty na hlavní jídlo krůtí eintopf s bramborem a zeleninou krůtí aintopf testovinovy eintopf testoviny skrutim masem eintopf hrášek a mrkev recept na pizca skrůtím masem

Zapomněl/a jsem heslo