Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku, přidáme nakrájený česnek, osolíme a nasypeme tofu, nakrájené na kostičky.
Krok 2: Když se to všechno osmaží a provoní, přendáme to do nádoby s vařenou cizrnou, rajčaty a rozmixujeme. Dochutíme solí a pepřem. Pokud je pomazánka hustá, můžete naředit „vývarem“ z cizrny nebo vodou.
Zveřejněno 10. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z cizrny a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjZZ
Moje poznámka
Pomazánka z cizrny a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjZZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 14 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 2 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 2 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 3 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 4 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 5 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 6 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 7 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
uzené fotu recept,
recepty z cizrny,
pomazánka s tofu a cizrnou,
pomazánka z cizrny recept,
cizrnova pomazánka recept,
pomazánka z tofu a cizrny,
pomazánka z uzeného tofu a cizrny,
recepty z uzeného tofu a cizrny,
cizrnová pomazánka,
pomazanka s uzené z makrely,
cizrna a uzené tofu,
pomazánka z cizrny a uzeného tofu,
pomazánka z rajčat,tofu,
Suroviny:
tofu uzené,
rajče sušené v oleji,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)